Політика конфіденційності

30 November -0001

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Цей документ описує політику конфіденційності Bonne fete eventagency.

У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на подію, участі в акції__________________________
Після заповнення форми, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку
персональних даних. Bonne fete eventagency може зберігати інформацію
про з`єднання, трафік, дату та час взаємодії з формою збору данних.
Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".
Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

Автоматичний збір і використання інформації
Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:
- ім’я користувача, IP-адреса;
- дата і час заповнення форми;
- контактна іформація (телефон, еклктронна пошта, адреса тощо);


Ми гарантуємо нерозголошення зібраних даних третім особам та комерційним структурам.

Повернутися до списку

ДАВАЙТЕ ОБГОВОРИМО ВАШЕ СВЯТО
+38 068 875 42 40

Запам’ятайте єдиний номер, щоб точно знати, що свято вдалося. Телефонуйте чи пишіть у Вайбер чи Watsap, або залиште ваш номер телефону, ми з Вами зв’яжемося